+31 6 25 06 4001 yvanderwieken@gmail.com

Video Assessment voor Mediation

Wanneer u gecertificeerd wilt worden als mfn geregistreerde mediator moet u of een  live-assessment doen bij Intop of u dient een video in te sturen naar Intop. Wij, Aileen Croll en Yair van der Wieken, hebben jarenlange ervaring bij het afnemen van deze live-assessments. Sinds enige tijd bieden wij ook de mogelijkheid met u samen een video op te nemen om op te sturen naar Intop. Het voordeel om het met ons te doen is dat wij precies op de hoogte zijn van wat er van u gevraagd wordt en dat wij goed op de hoogte zijn van waarop gelet wordt bij het beoordelen.

 

Wat levert het u op:

– Ervaren mediation-acteurs die u kansen bieden uw kwaliteiten te tonen

– Meerdere kansen inzicht en interventies te doen

– Een geloofwaardige situatie die voldoet aan de wensen van de assessoren

– Een kant en klare professionele dvd die voldoet aan de wensen van INTOP

Wij regelen een locatie en de apparatuur waardoor u zich nergens druk over hoeft te maken. Wij gaan, alvorens te starten met de opname, nog even dingen met u doornemen die u wellicht lastig vindt en die u nog kort wilt oefenen. Daarna gaan we aan de slag.
Achteraf zullen wij u vertellen hoe wij het ervaren hebben, wat er goed ging en wat er anders kon. Wat wij niet kunnen doen is u vertellen of u gaat slagen wanneer u de video instuurt. Het beoordelen is mensenwerk en wij kunnen daar geen enkele zekerheid over bieden. Wij kunnen wel uw kansen optimaliseren.
U bent goed voorbereid. Wat vindt u belangrijk in mediation? Hoe wilt u zich opstellen? Bereid ook de introductie goed voor, zonder dat het een monoloog wordt. Probeer te ontspannen en gewoon een mediation te doen, dan heeft u de beste kans.