+31 6 25 06 4001 yvanderwieken@gmail.com

Persoonlijke Ontwikkeling

Veel zaken zijn te analyseren, oefenen en verbeteren. Het kan leuk leerzaam en confronterend zijn om te horen hoe je overkomt, wat het effect is van je doen en laten. Wat is de invloed van je lichaamshouding, van de woorden die je kiest en de vragen die stelt, of niet stelt. Deze en andere zaken kunnen aan bod komen in deze sessies.

 

Wat levert het u op:

– Een kans om in een veilige omgeving te experimenteren met gedrag

– Meer inzicht in de effecten van uw gedrag

– Kennis van – en oefenen met ander gedrag in situaties waar u een andere uitkomst wilt

– Theoretische kennis waar nodig

– Nieuwe gesprekstechnieken die bij u passen

Ik werk al jaren als acteur en trainer bij trainingen en ontwikkeltrajecten. De trainingen lopen uiteen van sales gesprekken tot leidinggeven tot collegiale beïnvloeding. Bij coachingstrajecten gaat het meer over individuele ontwikkeling op allerlei vlakken, dat kan ook op privé gebied zijn. In deze persoonlijke sessies kan ik al mijn ervaring combineren. We kunnen coachen, trainen en oefenen tegelijk.
Bij deze bijeenkomsten heeft u zin om u te ontwikkelen en eerlijk samen te kijken naar wat er effectief is in uw gedrag en wat er beter kan. U bent, indien nodig, ook bereid te kijken waar het gedrag vandaan komt en wat u nodig heeft u om u daarin te ontwikkelen.