+31 6 25 06 4001 yvanderwieken@gmail.com

Ik ben Yair van der Wieken. Ik ben 41 jaar en geboren en getogen in Amsterdam. Na het voltooien van het Vossius Gymnasium heb ik een jaar in het buitenland gewoond, mij aan enkele studies gewaagd en een korte carrière in het leger gehad. Op mijn 25 ste besloot ik mijn hart te volgen en ben ik een toneelopleiding gaan doen.

Na deze afgerond te hebben heb ik enkele jaren als acteur gewerkt en ben ruim tien jaar geleden in het trainingsacteren gerold. Dit bleek mij zeer goed te bevallen. Van daaruit ben ik mij verder gaan ontwikkelen als trainer, teamcoach en groepsbegeleider, vaak ook met middelbare scholieren.

Wat kenmerkt mij? Ik ben zeer eerlijk en geïnteresseerd. Ik wil weten met wie ik te maken heb en waar ik kan helpen. Ik heb inmiddels zeer veel mensen gezien in allerlei branches  en op allerlei niveaus. Wanneer ik met mensen werk vind ik het erg belangrijk om eerlijk te zijn en open over de samenwerking. Mensen kunnen mij vertellen hoe ze het hebben willen en wat ze wel en niet bevalt. Aangezien ik dat ook aangeef kunnen we tot een echte samenwerking komen die voor alle betrokkenen goed voelt en effectief is.