+31 6 25 06 4001 yvanderwieken@gmail.com

Mediation Oefenen

Mediation Oefenen

We gaan oefenen. Ongedwongen gaan we met elkaar op zoek naar wat goed gaat en wat beter kan. Wij geven u helder en eerlijk feedback, en bieden de kans om te oefenen. U kunt dit doen wanneer u al mediator bent maar ook wanneer u aan het leren bent of u wilt voorbereiden op het assessment.

Wij, Aileen Croll en Yair van der Wieken, hebben vele jaren ervaring bij het afnemen van examens voor mediators bij Intop en veel ervaring bij mediation opleidingen. Onze ervaring is dat mensen uiteindelijk het meest hebben aan oefenen en aldoende leren. Uiteraard betrekken we wanneer nuttig de theorie erbij. Verder halen we kennis uit de deelnemers. Hoe ziet u mediation en waarom?

Wat levert het u op:

– In een ontspannen omgeving oefenen met moeilijke situaties

– Groter inzicht in het effect van uw gedrag en interventies als medaitor

– Groter inzicht in interventie-mogelijkheden in bepaalde situaties

– U wordt beter met situaties die u lastig vindt

Wij bieden een hoop ervaring. Wij zetten die in om u te laten oefenen en leren. Wij geven eerlijke feedback, geven eerlijk aan wat wel en niet werkt in onze ogen en waarom. Vervolgens gaan we kijken wat er eventueel anders kan en dan gaan we weer oefenen en proberen.

U wilt oefenen. Bij voorkeur weet u ook wat u wilt oefenen, waar u moeite mee heeft. Hierin helpt het om plezier mee te nemen en er lol in te hebben om te oefenen en te proberen. Verder staat u ervoor open eerlijke feedback te krijgen en daarmee aan de slag te gaan.