+31 6 25 06 4001 yvanderwieken@gmail.com

Rollenspellen Oefenen

Een assessment is een gebeurtenis die spanning met zich meebrengt. De meeste assessment-onderdelen kunt u goed voorbereiden. Dat geldt echter in veel mindere mate voor de rollenspellen.

Ik bied u die mogelijkheid. Ik ben een ervaren rollenspeler en kan u helpen bij het voorbereiden op het assessment. Als rollenspeler heb ik diverse jaren ervaring bij verschillende assessment – en trainingsbureaus. Zo weet ik goed wat er van u gevraagd wordt tijdens en na een rollenspel.

Uiteraard zijn de competenties waarop u wordt getest afhankelijk van de functie waarvoor u een assessment gaat doen. Samen bekijken we waar u op getest gaat worden en welke rollenspellen daar bij passen. Met de gekozen rollenspellen gaan we vervolgens aan de slag.

 

Wat levert het u op:

– Een zelfverzekerder gevoel voor uw assessment

– Meer inzicht in uw gedrag en het effect ervan

– Meer inzicht in waar op gelet wordt door de assessoren en acteurs

– Beter begrip van de taak en het gedrag van de acteur tijdens het rollenspel

U kunt van mij verwachten dat ik goed kan inschatten welke rollen passen bij uw situatie. Bij het oefenen zal ik helder aangeven wat er goed gaat en wat voor verbetering vatbaar is. Terwijl we samen werken geef ik aan welk effect u op mij heeft en u vertelt of u dat herkent uit uw ervaring. Als u aangeeft dat u dat effect wilt veranderen gaan we zoeken naar wegen om dat te bereiken.

Daarnaast geef ik aan waarop gelet wordt en hoe u hierop kunt inspelen, welke vragen u kunt verwachten n.a.v het rollenspel en hoe daarmee om te gaan. Uw kansen om het assessment succesvol af te sluiten worden aanzienlijk groter.

Allereerst stuurt u mij informatie over de functie, inclusief uw cv. Wanneer we samen aan de slag gaan geeft u aan wat wel en niet werkt, waar u zich prettig bij voelt. In samenspraak komen we tot een resultaat waar u wat aan heeft.